Vi på JP Relining AB är strategiskt placerade

Vår firma ligger i Hisings Backa precis utanför Göteborg. Det är en strategisk placering som gör att vi enkelt kan ta oss runt i hela Västra Götalandsregionen. Oavsett var du befinner dig kan vi komma ut till dig. Kontakta oss gärna redan idag om du behöver hjälp med dina rör. Vi på vill vara det bästa, enklaste och det mest prisvärda alternativet när det gäller renovering och underhåll av spillvattenledningar i fastigheter och vi vill leverera högsta möjliga kvalitet. Med kundfokus och kompetenta medarbetare vill vi vara det självklara valet för både privata och kommersiella kunder, samt en professionell samarbetspartner inom bygg och VVS. Ett samarbete med JP Relining AB ger såväl nöjda kunder som god lönsamhet i alla led. Metoden som JP Relining AB använder är resurssnål med minimal mängd avfall och låg förbrukning. De gamla rören behöver inte bilas bort och tätskikten i ett fullt fungerande badrum behöver inte röras. Detta innebär att stora resurser sparas jämfört med traditionella stambyten.

Professionell firma

När du anlitar oss på JP Relining AB kan du vara säker på att du får professionellt bemötande, slutgiltigt resultat i hög kvalitet och bra pris. För oss handlar det om att kunna erbjuda tjänster som lever upp till de krav och önskemål du har. Vi har arbetat i branschen i många år och vet vad som ska till för att kunna garantera ett utmärkt resultat. Rör och avlopp slits naturligt med tiden. Vatten har en förmåga att nöta material och beroende på typ av material fortgår slitningen snabbare eller långsammare. Det betyder att olika rör ofta skiljer sig åt när det kommer till hur pass slitna det är. De rör som inte är utnötta, behöver givetvis inte bytas. Och genom att undersöka dina rör kan vi enkelt fastställa vilka delar eller partier som behöver bytas eller bara behandlas med relining. Det är en metod som utgår från principen i att behålla så mycket av det befintliga rörverket som finns. Något som gör att renoveringen blir billigare, tar kortare tid och är bättre för miljön än ett traditionellt stambyte.

 

I stället för stambyte utför vi en avloppsrenovering och underhåller dina rör för framtiden. Behöver du göra ett stambyte? Glöm alla rörbyten och gör en avloppsrenovering istället! JP Relining AB är ett fullserviceföretag inom underhåll och renovering av dag och spillvattensystem i fastigheter. Vi utför relining som ett alternativ till stambyte där man slipper rivningar och obeboeliga bostäder under relativ lång tid och istället kan bo kvar i bostaden medan vi utför avloppsrenoveringen. Våra av Sacpro auktoriserade och certifierade montörer utför installationer och reparationer av högsta kvalité. Vi erbjuder en smidig, funktionell och kostnadseffektiv lösning på rörproblem för både fastighetsägare och boende.

Några av våra projekt