Relining - en smidig, funktionell och kostnadseffektiv lösning

Det finns många fördelar med metoden och det tål att upprepas. Det är nämligen inte bara en fördel att metoden är mycket effektivare och snabbare än ett traditionellt stambyte, det är dessutom billigare för dig som kund. Vi är experter på relining och vi erbjuder konkurrenskraftiga priser. Det gör att vi är en attraktiv aktör på marknaden. Allt fler har börjat få upp ögonen för denna moderna metod och kanske står du på tur? Om du har beslutat dig för att köra igång är du välkommen att höra av dig till oss. Vi inleder samarbetet med att utvärdera vad som behöver göras tillsammans med dig. I en del tillfällen kan vi behöva undersöka dina avlopp och rör på plats. Det kan göras med olika typer av instrument bland annat en kamera. När en kamera användas förs den ner i rören och filmar helt enkelt insidan, vilket ger oss en bra bild av skicket på dina rör. Det är en viktig del i vårt arbete för att kunna komma med förslag och råd till dig som kund på vad som behöver göras i just ditt tillfälle. I vissa fall behövs helt enkelt endast delar av rören bytas ut och i andra fall kan ett mer omfattande utbyte behövas. Det finns även tillfällen då inget byte behövs – utan bara relining.

Planering är viktigt

Om du anlitar oss och ingår ett samarbete görs en del förarbete för att undersöka hur omfattande slitage det är på dina rör. När förarbetet är klart kan vi komma med ett förslag på vad som behöver göras. Och när du har fått ta del av våra råd och förslag har du en idé om vilka tidsutsikter projektet har och det underlättar för dig i din planering.

Din trygghet

Vi på JP Relining AB har varit i branschen länge och det gör att vi kan utlova ett gott resultat. Det är en trygghet för dig som kund och samtidigt en garanti på att arbete utförs korrekt. Byte av rör och stammar är komplicerat oavsett vilken metod som används. Det kräver stor kunskap, rätt utbildning och erfarenhet för att kunna garantera att du får ett slutgiltigt resultat som du kan vara nöjd med. Just när det kommer till rör och stammar är det extra viktigt att ha rätt personal på rätt plats eftersom fel kan leda till stora skador på fastigheten i fråga. Vårt proffsiga team kan du känna dig trygg med, vi har arbetat med relining i många år och vet därför hur arbetet ska utföras korrekt.